Política de galetes

L’accés a este lloc web implica la utilització de galetes. Les galetes són xicotetes quantitats d’informació que s’emmagatzemen en el navegador de cada dispositiu que empre l’usuari que accedeix al web. Serveixen per a què el servidor recorde les preferències de l’usuari i facilitar-li la navegació. Les galetes únicament les llig el servidor i no afecten al dispositiu de navegació. 

El tipus de dades recollides mai són de caràcter personal ni extrauen informació emmagatzemada del dispositiu des d’on s’està navegant. Per exemple, les galetes fan referència a la data i hora de visites al Lloc web, les pàgines visionades, el temps que ha estat en el Lloc web i els llocs visitats just abans i després. En el cas que alguna de les galetes l’usiari considere que és de tarannà personal, l’usuari podrà exercir el seus drets a través de la Política de Privacitat, en la qual podrà indicar o rebutjar el consentiment a eixe tractament de les dades. 

Hi ha diferents tipus de galetes. La majoria són pròpies i no precisen cap acció per part de l’usuari. Tota la resta de galates (analítiques, de processos) precisen acceptació explícita a través del bàner que apareix a l’inici de la navegació per la web.

Per favor, recordeu que la web sovint remet a terceres webs (xarxes socials, biblioteques, arxius, altres llocs webs) que tenen les seues pròpiespolítiques de galetes. Consulteu-les en el lloc d’origen.

Per últim, l’usuari pot deshabilitar, rebutjar i eliminar cookies del seu navegador (per exemple, Chrome, Firefox, Safari, Explorer). Els procediments per a rebutjar i eliminar les cookies poden diferir d’un navegador d’Internet a un altre. En conseqüència, l’Usuari ha d’acudir a les instruccions facilitades pel propi navegador d’Internet que estiga utilitzant. En el cas que rebutge l’ús de galetes —totalment o parcialment— podrà continuar usant el Lloc web, si bé podrà tindre limitada la utilització d’algunes de les prestacions d’aquest. Consulta ací com fer-ho en els diferents navegadors.