Avís legal

Sobre SòNORE

Projecte Sònore és una plataforma proporciona informació debades als visitants sense cap tipus de contraprestació econòmica. És un lloc web personal, creat i mantingut per particulars, que corren amb les despeses derivades del seu funcionament. Té únicament finalitats d’investigació i cultura.

Responsable

Si necessites una adreça postal on enviar alguna comunicación o més dades a nivel legal, per favor, escriu-nos i t’ho facilitarem.

Obligacions de les persones usuàries

Al visitar la pàgina la persona adquireix la categoria d’Usuari per a eixa sessió i accepta complir amb els requisits aplicables segons la legislació espanyola. 

Al visitar la web l’usuari es compromet a seguir la legislació vigent i a no dur a terme cap acció que comprometa als propietaris de la mateixa ni a la marca SòNORE, així com a seguir les regles bàsiques de bona conducta i respecte vers la resta de persones.

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del portal, així com els textos, logotips, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a Projecte SòNORE i estan protegits pels corresponents de la propietat intel·lectual i industrial.
 

La informació que es publica amb una llicència d’ús CC BY-NC-SA 4.0 que permet la seva reutilització per a ús no comercial, atribuint l’autorització i el manteniment de les mateixes condicions.

Reproducció de continguts: s prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en el portal si no se segueixen les indicacions de la llicència anteriorment esmentada.

Responsabilitat de continguts

SòNORE no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals puga accedir-se al portal. L’AEPD tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que pogueren estar vinculats o enllaçats des d’aquest portal.

SòNORE es reserva el dret a fer canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantindre actualitzada la seua informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

SòNORE no serà responsable de l’ús que tercers facen de la informació publicada en el portal, ni tampoc dels danys patits o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produïsquen o puguen produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús d’aquesta informació.

Notificació d'infraccions de copyright

 

Els vídeos que apareixen en aquesta web estan inscrustats a través del sistema d’inserció de Youtube o Vimeo. El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha resolt que la inserció de vídeos de tercers en pàgines web no suposa una infracció de copyright (consulta la resolució); no obstant, si tens coneiximent d’infracció de drets d’autor per part d’algun dels vídeos incrustats, per favor, fes-nos-ho saber per a retirar el codi inmediatament i prendre les mesures oportunes. 

 

Llei aplicable

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present portal, serà la llei espanyola.